APK Dordrecht is zeer voordelig

Helaas is het een verplichting om uw auto eens in het jaar APK te keuren. Tijdens deze keuring wordt er bekeken of uw auto netjes onderhouden is, en of u gebruik mag maken van deze auto. Helaas vragen vele aanbieder van deze keuringen zeer hoge tarieven, dat terwijl ik de laatste maanden moet letten op mijn geld want mijn verdiensten zijn ingekrompen. Aangezien mijn auto gekeurd moest worden ben ik opzoek gegaan naar een goedkope aanbieder voor een APK Dordrecht. Zoals gewoonlijk nam ik een kijkje op het internet want tegenwoordig is vrijwel alles te vinden op het internet. Nu was dit dan ook weer het geval, via de zoekterm APK Dordrecht kwam ik terecht op de website van garage Dordrecht. Volgens vele recensies op het internet was dit de voordeligste aanbieder in de regio betreft APK keuringen. Zodoende nam ik het besluit om mijn auto te laten keuren door deze garage!

 

Een goede keuze!

Een dag na contact opgenomen te hebben kon ik al langskomen voor de keuring. Eenmaal aangekomen bij de garage werd ik klantvriendelijk verwelkomd. Er werd mij een kopje koffie en wat te eten aangeboden. Tijdens de keuring raakte ik in gesprek met het personeelslid waardoor de tijd erg snel ging. Het was een gezellig gesprek en in een mum van tijd was mijn auto dan ook gekeurd. Voor de keuring heb ik zo’n dertig euro moeten betalen en dat is natuurlijk een zeer schappelijk tarief. Bent u zoekende naar een goedkope autogarage? Dan raad ik het u aan een kijkje te nemen op de bovenstaande website!