Een auto gekocht bij autobedrijf Steensel!

Mijn zoon is een aantal maanden druk bezig geweest met het behalen van zijn rijbewijs! Na het behalen van zijn rijbewijs wilde ik hem een tweedehands auto cadeau geven, maar waar kon ik een mooie tweedehands auto vinden? Met deze vraag in gedachte bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website van autobedrijf Steensel. Op deze website werd veel informatie weergeven over het aanbod van de tweedehands auto’s. Daarnaast hadden wij de mogelijkheid om een showroom te gaan bekijken van deze tweedehands auto’s. Na het zien van deze mogelijkheid ben ik overleg met mijn zoon de showroom bij autobedrijf Steensel gaan bekijken.

Eenmaal aangekomen bij de showroom kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. In de showroom worden namelijk tientallen verschillende tweedehands auto’s tentoongesteld.Ook worden er dure merk auto’s aangeboden in de showrooms als voorbeeld een prachtige BMW. Mijn zoon vond deze BMW erg mooi en vandaar dat ik het besluit nam om deze BMW voor hem te gaan kopen!

 

Goede service!

De service die ons werd verleend door de bovenstaande aanbieder was werkelijk waar geweldig. De auto verkoper vertelde alle benodigde informatie over de auto en daarnaast verkregen wij een garantie op de auto. Daarnaast is de prijs die wij hebben betaald voor de BMW hartstikke voordelig!

Dus bent u zoekende naar een leuke tweedehandsauto voor een relatief lage prijs? Dan raad ik het u aan om het bovenstaande autobedrijf eens te bekijken. Zij hanteren zeer lage prijzen dat terwijl de auto’s uitstekend zijn onderhouden, en dus van hoogwaardige kwaliteit zijn!