Enorme hagelschade aan auto

hagelschade auto

Na een geweldige vakantie, hebben wij helaas te maken gekregen met een vreselijke hagelschade aan de auto. Wij waren op de terug reis van een zeer geslaagde vakantie in Spanje. Geen enkele dag hebben wij slecht weer gehad, alleen op de terug reis. Op een gegeven moment reden wij op een snelweg en toen brak de hel los. Het regende extreem hard en als laatste werden wij nog getrakteerd op een paar flinke hagelstenen. Tijd om te schuilen hadden wij niet en gevolg was een paar flinke deuken in onze wagen.  hagelschade auto

Meteen naar de garage

Nadat wij thuis waren gekomen, heb ik meteen de garage gebeld voor een afspraak. Gelukkig waren de deuken niet  heel erg diep en konden de monteurs deze op een speciale manier maken. Hier maken zij namelijk gebruik van professionele hulpmiddelen die de deukjes eruit kunnen duwen en trekken. Hierdoor is het opnieuw spuiten van de wagen niet nodig. Dit scheelt enorm veel tijd en geld en daar was mijn verzekering als ikzelf natuurlijk erg blij mee.

Gelukkig kan je nu de hagelschade aan de auto niet meer zien en zijn wij zeer tevreden over de werkwijze van deze garage. Natuurlijk hopen wij dit geen tweede keer mee te maken, maar een goed adres hebben wij dan wel om te laten herstellen.