Erg tevreden over rijschool etten-leur

Ongeveer 3 weken geleden heb ik mijn autorijbewijs gehaald. In totaal zijn daar 24 lessen voor nodig geweest. Tegenwoordig is dat erg snel, als je ziet dat mensen met regelmaat boven de 30+ lessen zitten. Het is daarom ook van belang om te lessen bij een professionele rijschool waar ervaring aanwezig is. Zo heb ik na een aantal proeflessen gekozen voor rijschool etten-leur. Het bedrijf is erg professioneel en levert fantastisch werk. 

 

Goede instructeur

Bij mijn eerste rijles kon ik goed met mijn instructeur. Zo heeft hij leuke humor, maar is hij serieus als het moet. Zo komt hij met goede tips wat die uitstekend overbrengt. Doordat hij met goede tips komt, maakte ik gauw van mijn zwakke punten sterke punten. Op deze manier konden we al vrij snel het examen aanvragen. Wel was ik erg zenuwachtig voor het examen, totdat mijn instructeur met de wijze zin kwam, “ik stuur je niet voor niks op examen” of terwijl verwacht dat ik het makkelijk haal.

Het examen

Tijdens het examen verliep alles vlekkeloos. De bijzondere verrichtingen gingen goed en het rijen zelf ook. Ik ben daarom ook in een keer geslaagd en dat heb ik vooral te danken aan rijschool etten-leur. Zij hebben mij goed voorbereid naar het examen laten gaan en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Het is daarom ook echt een aanrader om bij deze rijschool te gaan lessen. De voorzieningen zijn perfect en wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig.