Financial lease Fiat

Wilt u graag in een nieuwe Fiat rijden? Dan kan een financial lease zeker de moeite waard zijn. Op deze pagina kunt u eenvoudig een Fiat leasen in een door u gekozen looptijd. De looptijd en de hoogte van het bedrag worden afgestemd op zowel uw budget als op de aanschafprijs en de verwachte gebruiksduur van de Fiat. Bij Financial Lease Twente bent u de economische eigenaar van uw Fiat.

 

Hoe werkt het precies?

U kiest en bepaalt welke looptijd u wilt afsluiten voor uw financial lease voor een Fiat. U sluit altijd een overeenkomst af met een slottermijn. Hiermee lost u het gefinancierde bedrag maandelijks af tot een vooraf besproken vastgesteld bedrag en slottermijn.

De afgesproken slottermijn is gebaseerd op de waarde van de Fiat aan het einde van de looptijd. Na de betaling van de afgesproken slottermijn bent u de juridische eigenaar van de Fiat. Hierdoor zijn de maandbedragen aanzienlijk lager. Zo wordt een financial lease overeenkomst voor u als ondernemer uiteraard een stuk beter betaalbaar.

 

Wat kan Financial Lease Twente voor mij betekenen?

Financial LeaseTwente is de intermediair die vraag en aanbod van auto’s in combinatie met het beste financial lease aanbod bij elkaar brengt. Zo streven wij altijd er naar om u de beste aanbiedingen van nieuwe bedrijfsauto’s op een rij te zetten. Of het nu om een nieuwe, jonge gebruikte personenauto of bus gaat, bij ons vindt u de auto die u zoekt.