Gebr. Vermeer Transport raad ik aan iedereen aan

Gebr. Vermeer Transport

Met het bedrijf Gebr. Vermeer Transport heb ik hele fijne ervaringen mee. Al een paar keer heb ik met hen samen gewerkt en elke keer ben ik weer zeer tevreden. Ik kwam bij hen terecht doordat een vriend van mij hen aan mij aanraadde. Ik was namelijk opzoek naar een bedrijf die mij testgewicht kon leveren. Met het testgewicht wilde ik namelijk verschillende testen en onderzoeken doen. Met de resultaten kon ik dan een plan van aanpak gaan maken voor mijn nieuwe bedrijf wat ik een paar maanden eerder opgericht had. Ik was blij dat mijn goede vriend een fijn adresje daarvoor had.

Vervoeren

Gebr. Vermeer Transport kan jij fijn mee samenwerken

Ik besloot telefonisch contact met het bedrijf Gebr. Vermeer Transport op te nemen. Zelf vind ik het namelijk fijn om een bedrijf direct te bellen in plaats van te mailen. Het kan dan toch altijd even duren voordat er een reactie komt en als er vragen zijn dan blijf je heen en weer mailen. Bellen gaat veel sneller en jij kunt gelijk alles bespreken. Een vriendelijke vrouw nam de telefoon op en vroeg waar zij mij mee kon helpen. Aan haar legde ik mijn situatie uit en zij kwam gelijk met aan paar goede voorstellen.

Vervoeren

Altijd goed bereikbaar

De gehele samenwerking met het bedrijf Gebr. Vermeer Transport verliep vlekkeloos. Het testgewicht wat ik nodig had heeft het bedrijf heel netjes en snel aan mij geleverd. Daardoor kon ik direct beginnen met wat ritten en heb ik mijn onderzoekjes heel snel kunnen afronden. Het bedrijf kwam daarna het testgewicht ook weer ophalen. De samenwerking tussen ons verliep echt vlekkeloos. Zij waren altijd bereikbaar, dus als ik vragen had of er iets aan de planning veranderde, kon ik altijd bij hen terecht. Daarom raad ik het bedrijf zeker aan iedereen aan.