Ik volg mijn opleiding bij verkeersschool Wesseldijk

Zoals ik al aangaf in mijn biografie ben ik werkzaam in de autobranche en daarom ook gefascineerd door alles wat met auto’s te maken heeft. Daarom wil ik deze blogpost dan ook graag wijden aan verkeersschool Wesseldijk waar ik momenteel een opleiding volg. Deze rijschool is actief in het oosten van het land en bied zeer veel soorten opleidingen aan op het gebied van verkeer en vervoer. Zo bieden ze instructeursopleidingen aan. Dit is namelijk het geval als je graag rijinstructeur wilt worden. Een vriend van mij prolongeert dit beroep en is bezig om een carrière switch hiernaar te maken. Het liefste wilt hij lesgeven op het gebied van motorrijden. Hij heeft altijd al een passie gehad van motorrijden. Ook onderneemt hij geregeld trektochten door Noorwegen waar hij heerlijk kan cruisen, zoals hij dat zelf noemt.
Bij verkeersschool Wesseldijk kan je trouwens ook je vrachtwagen rijbewijs halen. Hierboven heb ik een foto toegevoegd die op de website staat van laatstgenoemde. Dit rijbewijs is erg handig voor mensen die een vrachtwagen willen besturen. Hiervoor dien je wel de minimumleeftijd te hebben van 18 jaar. Bij deze verkeersschool kun je ook je aanhanger en aanhangwagen rijbewijs halen. De foto die hierbij hoort heb ik hierboven toegevoegd.

Verkeersschool Wesseldijk heeft het hoogste slagingspercentage

Zoals je inmiddels weet is deze verkeersschool actief in de vervoersbranche. Wist je trouwens dat zij het hoogste slagingspercentage hebben? En dat zij een 100% tevredenheidsgarantie nastreven? Ze zorgen ook altijd voor de beste prijs en hebben een uitgebreid lesaanbod. Een deel van dit uitgebreide lesaanbod heb ik zojuist aan jullie medegedeeld.