jachthavens amsterdam zijn de beste!

Hallo allemaal het onderwerp van vandaag is jachthavens Amsterdam. Ik hou zelf heel erg veel van varen als het weer een beetje mee zit. lekker door de rivieren en stroom op en afwaarts dat is nou eenmaal heerlijk dit doe ik normaal altijd met mijn eigen boot. Het is prachtige boot waar ik altijd heel erg veel plezier aan beleef. Met deze boot willen wij zeker nog tientallen jaren genieten want ja varen is altijd leuk! Helaas had ik wel een groot probleem.

 

Het probleem

Ik wilde liever niet dat de boot in een slechte haven stond. Aangezien het een hele grote jacht is. En zo achter ons huis plaatsen kon ook niet want we wilde graag het uitzicht vrij houden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken, naar een jachthaven bij mij in de buurt Via het internet kwamen wij terecht bij jachthavens amsterdam. Dit leek mij heel handig aangezien ik bijna aan Amsterdam woon.

 

Een mooie haven

Dankzij deze jachthaven hoef ik me totaal geen zorgen meer te maken de boot staat zeker veilig nu, over onze mooie boot. Hij staat nu op een goede plek, waar niemand bij kan komen. Als je ook op zoek bent naar een goede stalling dan raad ik het je zeker aan bij deze eens te informeren.