Je auto verkopen voor een goede prijs

Je auto verkopen voor een goede prijs

Mijn vriendin vroeg me laatst eens waarom ik mijn auto eigenlijk nog had en jongens ik zal eerlijk zijn, ik had eigenlijk geen flauw benul. Jaren geleden leek het heel logisch de auto aan te schaffen omdat ik ging werken bij een bedrijf dat een eind af lag van mijn woonplaats en ik niet van plan was te verhuizen. Natuurlijk heb ik overwogen met het openbaar vervoer te gaan – dat heb ik zelfs nog enkele maanden volgehouden! Echter, op een gegeven moment werd me pijnlijk duidelijk dat ik twee uur per dag kon besparen door met de auto te gaan en toen waren het geld en het milieu geen argumenten meer voor me, zo opportunistisch was ik dan ook weer wel. Ik ben inmiddels weg bij dat bedrijf en heb de auto dus helemaal niet meer nodig, tegenwoordig ga ik gewoon elke ochtend op de fiets naar mijn werk. Waarom die auto dan houden? Beter kan ik die auto verkopen natuurlijk! Dan hou ik er ook nog een zakcentje aan over waarmee we bijvoorbeeld leuk op vakantie kunnen gaan. Als wij dan ooit weer een auto nodig hebben, dan zien we dat dan wel weer, maar nu deze auto verkopen is echt helemaal geen slecht idee. Vind alleen maar eens een plek om een realistisch bod te krijgen op je auto! Gelukkig wees een vriend me op een organisatie waar je je auto verkopen kunt voor een heel goede prijs en ik ben het gelijk even gaan uitzoeken.