Je schadeauto verkopen in Rotterdam doe je gemakkelijk via sloopautoverkopen.com

Als je een auto in de prak rijdt, dan kun je er daarna niet heel veel meer mee beginnen. De auto is kapot en eigenlijk voorbij enige mogelijkheid tot reparatie. Natuurlijk zou je de auto naar de garage kunnen brengen, maar in feite worden er dan zoveel nieuwe materialen toegevoegd, dat het nauwelijks nog een reparatie genoemd kan worden. Hoeveel procent van je originele auto moet er immers nog intact zijn om nog echt jouw auto genoemd te kunnen worden? Is het jouw auto als 50% van alle onderdelen na je ongeluk worden vervangen? Kun je nog echt over dezelfde auto spreken als meer dan 50% is vervangen? Dit zijn misschien filosofische dan wel semantische vraagstukken over betekenis en identiteit, maar voor de eigenaar gaat het natuurlijk vooral om de kosten van de reparaties. Op basis daarvan worden auto’s dan ook vaak als sloopauto bestempeld. Punt is dat reparatie na een flink ongeluk relatief gezien erg duur is. Een nieuwe auto wordt na het moment van aankoop meteen minder waard. Dus een auto die helemaal intact is en 5 jaar oud is, die kun je vaak met moeite voor de helft van het aankoop bedrag verkopen. Als deze dus beschadigd is, dan zakt de prijs in sneltreinvaart. Dus een auto die flink in de prak ligt, is hooguit nog maar een paar honderd euro waard. Reparatie loopt al snel in de duizenden euro’s en dus is het beter om de schadeauto te verkopen in Rotterdam. De reparatie is te duur, maar je kunt zelf nog altijd een paar euro’s verdienen door je schadeauto te verkopen in Rotterdam. Je kunt dan in ieder geval wat geld verdienen hoewel dat uiteraard veel minder is dan wanneer je een onbeschadigde auto zou verkopen. Een schadeauto verkopen in Rotterdam doe je ook vaak aan sloperijen en autohandelaren die belang hebben bij defecte auto’s. Je kunt een sloopauto dus ook niet zomaar op Markplaats zetten. Dit kan uiteraard wel, maar op een dergelijke site zitten vooral particulieren en die zullen geen belang hebben bij jouw schadeauto. Wat je dan ook beter kunt doen is even contact opnemen met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Zij kunnen de sloopauto namelijk direct bij je komen halen en je krijgt er uiteraard ook een mooi en redelijk bedrag voor uitgekeerd. Om je schadeauto te verkopen in Rotterdam hoef je dan ook geen enkele moeite te doen, want de Nationale Sloopauto Ophaaldienst neemt je alle zorgen uit handen. Zij komen de auto ophalen en wat zij er vervolgens mee doen zal jouw een worst wezen. Jij bent een schadeauto armer en een geldbedrag rijker. 

Regel alles rondom de schadeauto verkopen in Rotterdam via de site

Via de website van sloopautoverkopen.com kun je direct alles rondom het verkopen van je schadeauto regelen. Op de site vind je bijvoorbeeld het centrale telefoonnummer van de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Door te bellen met dit nummer kun je meteen een afspraak inplannen om je schadeauto te verkopen in Rotterdam. 

De voordelen van Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Als je er voor kiest om je schadeauto te verkopen in Rotterdam via deze ophaaldienst, dan profiteer je van voordelen als: 

  • Auto wordt opgehaald wanneer het jou uitkomt
  • Je krijgt direct in contanten uitbetaald 
  • Auto wordt voor je afgemeld bij RDW en belastingdienst