Jouw aanhangerrijbewijs in 1 dag halen?

Wil jij jouw aanhangerrijbewijs in 1 dag behalen? Dan ben je bij Rijschool Osseforth aan het juiste adres! Ook ik wilde namelijk maar al te graag mijn rijbewijs uitbreiden. Ik was al bij meerdere rijscholen geweest om de kosten te horen alvorens ik mijzelf ga inschrijven. Tot mijn verbazing hanteren zij aardig hoge kosten als het gaat om het uitbreiden van het rijbewijs. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om verder te gaan zoeken op het internet of dat het echt niet goedkoper kan. Tijdens het zoeken ben ik terecht gekomen bij Osseforth. Zij hanteren zeer aantrekkelijke kosten welke dus wel degelijk goedkoper zijn dan wat ik voorheen heb gezien! Voor mij was het dan ook vrij snel duidelijk dat ik bij deze rijschool mijn proefles aan ga vragen.

Gelukt!

Zo heb ik mijzelf hier ingeschreven voor een proefles. Overigens wilde ik graag mijn aanhangerrijbewijs in 1 dag halen. Dit had ik ook van tevoren aangegeven en dit was geen enkel probleem! Alle gegevens werden netjes genoteerd en mijn les stond gepland voor afgelopen vrijdag. Stiekem was ik wel zenuwachtig geworden. Ik wist namelijk niet wat mij te wachten stond. Tijdens het rijden verliep alles erg soepel en hoefde mijn instructeur niet in te grijpen. Hieruit is dan ook gebleken dat ik toestemming heb gekregen om alles in een dag te behalen! Het zal mij enorm veel tijd schelen!