Kleine autoschade kan binnen een dag herstelt worden

Kleine autoschade

Voor kleine autoschade ga ik altijd naar naar de garage Lambert. Hier kom ik al jaren en ik ben altijd zeer tevreden over hun service. Een aantal jaar geleden reed ik op de snelweg en toen kwam er een steentje tegen het raam aan. Er ontstond gelijk een ster in de voorruit. Dat kan natuurlijk heel gevaarlijk zijn als die gaat doorscheuren. De timing kwam erg ongelukkig uit, want ik zou de volgende dag met mijn gezin op vakantie gaan voor drie weken. Ik moest natuurlijk het sterretje daarvoor laten maken en ik was bang dat dat nog wel eens lang kon gaan duren.

Auto

Voor kleine autoschade kun jij bij hen terecht

Op het internet zocht ik een garage in de buurt op en zo kwam ik bij Lambert terecht. Zij kunnen kleine autoschade in een dag maken. Ik ben gelijk doorgereden naar de garage. Daar werd ik heel hartelijk ontvangen en iemand ging direct met mijn auto aan de slag. De reparatie was ook verrassend goedkoop moet ik zeggen. Doordat de medewerkers van de garage zo hard werkte, was mijn auto snel klaar. Ik was erg opgelucht, want nu kon ik toch nog morgen vertrekken op vakantie samen met mijn gezin.

Auto

Een hele fijne garage

Ik was blij dat de kleine autoschade zo snel opgelost was. Sinds die keer ben ik altijd voor alles terug gegaan naar de garage van Lambert. Dan weet ik zeker dat de reparatie op een goede manier uitgevoerd wordt. Het leuke is dat de medewerkers mij ook echt herkennen als ik binnenkom. Ze zijn altijd wel in voor een gezellig praatje. Ik raad daarom aan iedereen aan om naar deze garage te gaan als jij een keer iets snel moet laten repareren. Jouw auto is in goede handen bij dit fijne en betrouwbare bedrijf.