Lease een tweedehands auto

private lease occasions

Op zich is een auto leasen al een voordelige constructie in een nieuwe auto te rijden, vind je het toch iets te kostbaar dan kun je tegenwoordig ook gebruik van private lease occasions. Deze gebruikte auto’s zien er zo goed als nieuw uit, alleen hebben ze een aantal kilometers gereden waardoor de leaseprijs nog voordeliger is. Wel moet je er rekening mee houden dat je geen accessoires of extra opties kunt kiezen. Zoals de auto wordt aangeboden is deze te leasen, ook is er maar een van aanwezig. Voordeel daarvan is wel dat het verloopt groot is, zodat je regelmatig kan kijken of jou droomauto er tussen staat.

private lease occasions

Snel rijden in je lease auto

Wanneer je geschikte private lease occasions hebt gezien, is het mogelijk om al snel van een lease auto gebruik te maken. Na het toetsen van de financiële gegevens, is het alleen zaak de contracten te tekenen. Over het algemeen kun je na 5 dagen al in je auto rijden, ook de occasions worden met de grootste zorg gekozen. Nieuwe modellen en technologieën zodat ze niet onder doen van een nieuwe auto, voor het leasen van een occasion gelden dezelfde aantrekkelijke voorwaarden als bij een nieuwe auto.

Controle van de auto

Voordat je in een van de private lease occasions kunt rijden, wordt er gecontroleerd of er eventuele schade aan de auto is. Deze worden genoteerd en vastgelegd, zodat je niet je eigen risico hoeft aan te spreken bij het einde van het contract. Over het algemeen zijn er weinig kilometers gereden met de occasions, en verkeren ze ook in uitstekende staat. De uitrustingen zijn goed, en vaak is gebruik gemaakt van de nieuwste technische snufjes of luxe uitvoeringen. Je rijdt dus voor een voordelige maandpremie, een luxe occasion zonder je spaargeld aan te breken.