Maak jij al gebruik van auto track and trace?

auto track and trace

auto track and traceSinds wij gebruik maken van auto track and trace hebben wij veel meer tevreden klanten. Zij kunnen nu namelijk heel erg gemakkelijk zien waar hun pakket zich bevind. Vanuit de consument gezien snap ik dat dit handig is. Zelf wil ik ook niet de hele dag thuis op mijn bestelling hoeven te wachten. Door door systeem kan iedereen hun product volgen en zien of hij of zij nog tijd heeft om bijvoorbeeld een bezoekje aan de supermarkt te brengen. Wij zijn op het idee gekomen om dit te gaan gebruiken door een medewerkster. Zij had hier over gehoord van iemand en vond het echt iets voor ons bedrijf. Tijdens de vergadering die wij hadden, heeft zij dit gepresenteerd. Eigenlijk was vrijwel iedereen enthousiast, maar wij hadden nog geen idee waar wij dit konden krijgen.

auto track and trace

Een goede beslissing

Om die reden heb ik mijn secretaresse op zoek laten gaan naar de beste auto track and trace van Nederland. Zij heeft verschillende dingen gevonden, maar zelf was ik het meest te spreken over Business Track. Hier las ik goede verhalen over en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Hierna heb ik contact opgenomen om al mijn vragen te stellen. Tijdens dit gesprek werd mij alles veel duidelijker en toen heb ik er ook voor gekozen om met hen in zee te gaan. Dat is de beste keuze die ik het afgelopen jaar heb gemaakt, want iedereen is hier ongelofelijk blij mee en wij krijgen veel positieve reacties. Dit is dus echt een aanrader!