Occasions Cuijk verkoopt veel merken auto’s

Bent u op zoek naar een mooie, jonge, gebruikte auto van een bepaald merk of type? Dan bent u bij occasions Cuijk aan het juiste adres! Occasions Cuijk is gespecialiseerd in rijk uitgeruste auto’s afkomstig van dealerbedrijven in zowel Nederland als buitenland. Deze auto’s worden in de regel verkocht aan u als Consument, Merkdealers en Universele garages.

Onlangs was ik samen met mijn echtgenoot op zoek naar een nieuwe auto. We hebben al een auto, maar het lijkt ons handiger als we er nog één bij nemen. Zo kunnen mijn echtgenoot en ik allebei ons eigen ding doen en weg gaan met de auto wanneer we willen. We zijn dan niet afhankelijk van één auto en de afspraken van elkaar. We hebben gezocht naar een autobedrijf in de omgeving van Cuijk en kwamen toen al snel uit bij autobedrijf Overmeer auto’s. We hebben contact opgenomen en hebben een afspraak gemaakt om te komen kijken. Eenmaal daar hebben we veel uitleg gekregen over de verschillende auto’s en hebben wij een keuze kunnen maken. Het is een prachtige mini cooper geworden. We zijn erg blij met onze aankoop en alles is goed verlopen.

Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken met occasions Cuijk? Dan kan dit via het telefoonnummer 06-46227984 of 06-23076033.

Wilt u een van de occasions Cuijk komen bekijken? Dan is dit mogelijk op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op koopavonden op afspraak.