Oldtimers te koop voor de echte liefhebbers

Oldtimers te koop

Er zijn een heleboel mooie Oldtimers te koop op het internet. Het kan daarom best wel lastig zijn om een goede te vinden. Niet elke oude auto is namelijk even betrouwbaar, hoe mooi die er ook uit ziet. Ik raad daarom zeker aan om naar een goed bedrijf te gaan, die weten wat zij aanbieden. Zelf ben ik een echte verzamelaar en mijn hele collectie heb ik bij het bedrijf Lex Classics gekocht. Ik kwam een aantal jaar geleden per toeval op hun website terecht. Alles zag er heel erg professioneel uit en het leken mij echte kenners. Daarom heb ik contact met hen op genomen.

Auto

Verschillende soorten Oldtimers te koop

Het bedrijf had verschillende soorten Oldtimers te koop staan toen. Ik had een afspraak gemaakt met de baas om langs te komen. Het leek mij leuk om alle auto’s eens in het echt te zien. Zo krijg jij toch een beter beeld van een bepaald model. Ik kon gelijk merken dat iedereen die er werkte echt verstand van alle producten had die zij aanboden. Zij spraken met zoveel passie over alle auto’s. Na een tijdje rond te hebben gekeken, viel mijn oog opeens op een hele speciale auto. Het was de Ford Mustang V8 Convertible, al mijn hele leven was dat mijn favoriet geweest.

Auto

De start van een mooie collectie

Van alle Oldtimers die te koop stonden, had deze mijn aandacht het meest gegrepen. Nadat ik er een testritje in had gemaakt, was ik gelijk overtuigd. Ik ging in gesprek met de baas, en een dag later was ik de trotse eigenaar van de Ford Mustang V8 Convertible. Die auto was de eerste auto die ik in mijn collectie zou voegen. Mijn laatste aanwinst is een prachtige Alvis TA14 Drophead Coupe. Ik ben blij dat ik per toeval bij Lex Classics terecht ben gekomen, want zonder hen had ik nooit zo’n mooie collectie aan oude auto’s.