Op zoek naar een bedrijf om een scootmobiel te kopen ?

Wil jij een scootmobiel kopen of huren? Dan weet ik voor jou daarvoor een hele goede zaak met een hele goede service. Onlangs zijn mijn broer en ik naar een bedrijf geweest om te kijken naar de verschillende soorten uitvoeringen van deze voertuigen. Wij zijn er naar gaan kijken, omdat mijn vader een ongeluk heeft gehad. Door dit ongeluk kan hij voorlopig niet lopen. Mijn vader kan echt niet stilzitten en is iemand die overal naar toe wilt. Met de krukken die hij nu heeft komt hij niet ver, maar met een voertuig zou hij wel overal kunnen komen.

Een opvouwbaar voertuig gekocht

Toen wij bij deze zaak kwamen vertelden wij aan de medewerker waarvoor wij kwamen. Na onze uitleg vertelde hij dat er een mogelijkheid was om een scootmobiel te kopen of te huren. Huren was waarschijnlijk het makkelijkst, omdat mijn vader dit voertuig maar tijdelijk nodig had. Om te kijken of hij er goed op kon rijden, was er een afspraak gemaakt voor een proefrit. Deze proefrit kon bij mijn vader thuis gedaan worden. Dit was erg fijn, want dan hoefde hij hier niet voor helemaal de deur uit. De proefrit ging heel goed en de huurovereenkomst zijn wij aangegaan.