Op zoek naar een nieuwe helm? Ga voor de Roof Boxer

Roof Boxer

Er zijn wanneer je graag op de motor zit een aantal regels waar je je aan moet houden. Een daarvan is dat je een helm moet dragen. Geen zorgen, want met de Roof Boxer kan dat prima zonder er minder cool uit te zien. Deze motorhelm is van alle markten thuis en heeft ook nog heel bijzonder design. Lees gauw verder om meer te ontdekken over Roof Boxer. 

Wat is de Roof Boxer nou precies?

De ROOF Boxer V8 is een multifunctionele systeemhelm die de laatste jaren extreem populair bleek te zijn. Niet geheel verrassend als je deze bijzondere helm verder gaat bestuderen. Zo is de buitenschaal gemaakt van glasvezel en kan het kinstuk volledig naar achteren worden geklapt. De Boxer V8 beschikt over een zogenaamde dubbele homologatie. Dat wil zeggen dat de helm zowel als jethelm en als integraalhelm is gekeurd. Het is zoals je nu wel weet dus een nogal veelzijdig product. Er zijn natuurlijk alternatieven maar deze helm is niet voor niks zo populair.

Roof Boxer

Waarom je een helm moet dragen

Gelukkig weten de meeste motorrijders heel goed waarom ze een helm moeten dragen. Helaas zijn er toch nog altijd mensen die zonder helm willen rijden. En dat is heel jammer. Het is illegaal in Nederland om zonder helm te rijden dus de politie kan je altijd aanhouden. Bovendien is het ook gewoon hartstikke gevaarlijk. Andere motorrijders krijgen een slechte naam als jij besluit om zonder helm te gaan rijden.