Op zoek naar schokdempers van Bilstein?

Natuurlijk bent u als automobilist op zoek naar de beste rijervaring. Een van de makkelijkste manieren om wegligging, controle en comfort te verbeteren, is door uw voertuig uit te laten rusten met nieuwe verlagingsveren en schokdempers. Op die manier geeft u een sportieve uitstraling aan de auto. Bilstein is een van de meest bekende merken schokdempers. Bij veel auto’s worden standaard schokdempers van dit merk geïnstalleerd. Bilstein is al actief sinds 1873, en heeft een enorme ervaring opgebouwd op dit gebied (bron: Extreme Carstyling). Alle kennis wordt ingezet om de best mogelijke producten te leveren, waarmee u veilig en comfortabel de weg op kunt. Wilt u de schokdempers op je auto vervangen, dan is Bilstein dus zeker de juiste keuze. De dempers gaan langer mee, geven uw auto betere suspensie en vering, en een meer sportieve uitstraling.

 

Wat kun je bereiken met schokdempers?

De rijervaring bestaat uit onder andere uit comfort, controle en sportiviteit. Op al deze onderdelen kun je door het vervangen van de standaard schokdempers grote winst behalen. Met een sportieve schokdemper van Bilstein worden schokken veel beter opgenomen, wat zorgt voor betere acceleratie en ook bij het remmen merkbaar meer comfort en controle oplevert. Een tweede pluspunt aan hoge kwaliteit schokdempers is dat de auto een stuk lager kan komen te liggen. Daarmee neemt de performance van de auto over de hele linie toe, zeker als u er voor kiest de dempers te combineren met nieuwe suspensie. Daarmee krijgt het voertuig bovendien een meer sportieve uitstraling. En ook dat is belangrijk, want zeg nu zelf: het oog wil natuurlijk ook wat.

 

Performancedempers van Bilstein

Bilstein maakt verschillende soorten schokdempers. Naast de originele dempers, die vaak standaard op modellen geleverd worden, kunt u kiezen voor performancedempers en sportdempers. Ook off-road-dempers behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het type auto waarin u rijdt en de wensen die u wilt realiseren, maakt u een keuze die past bij uw rijgedrag. Het plaatsen van de schokdempers gaat vaak moeiteloos: Bilstein levert namelijk producten voor vrijwel alle auto’s. Met jarenlange ervaring en veel passie bent u als klant gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit producten. De schokdempers worden met veel zorg in elkaar gezet en uitgebreid getest. Op die manier kan Bilstein veiligheid en comfort garanderen. Sla nu uw slag, en laat uw schokdempers opwaarderen met een nieuwe set dempers. Het verschil in rijgedrag zal absoluut merkbaar zijn.