Opslagruimte in Rotterdam gevonden

Voor mijn bedrijf moest ik opzoek gaan naar Opslagruimte Rotterdam van mijn baas. Omdat mijn baas nogal veel spullen heeft op kantoor wilde hij deze even tijdelijk opslaan tot wij met z’n allen gingen verhuizen naar ons nieuwe pand. Mijn baas vroeg aan mij of ik even wat wilde opzoeken op het internet en kwam dan ook terecht op de website van Strategic Logistics. Wij hadden al eens wat laten bezorgen door deze onderneming en dat was mijn baas al goed bevallen, dus besloot ik om een afspraak te maken om zo de spullen op te bergen bij hen.

Door middel van een barcode je eigen spullen terug

Bij de Opslagruimte in Rotterdam, krijgt de doos met spullen van mijn baas een barcode. Deze barcode is gekoppeld met een speciaal pasje die mijn baas nu heeft. Zo weet die zeker dat hij de juiste spullen terug krijgt als die het weer ophaalt. Strategic Logistic heeft een grote ruimte waar alles is opgeslagen. Dag en nacht worden de bezittingen beveiligd door een camera, alarm en waakhonden. Mijn baas is zo tevreden hier over dat ik daarom deze aanrader op deze blog zet. Kijk anders voor meer informatie op de website van dit bedrijf.