Optijd op werk dankzij taxibedrijf De Hart in Den Bosch

Ongeveer een maand geleden had ik een deadline met een klant op het werk en ik was bijna te laat gekomen omdat de treinen en bussen allemaal of vertraging hadden of ze reden gewoon helemaal niet, ik ging opzoek naar een oplossing en kwam terecht bij taxibedrijf De Hart in Den Bosch. Dit was de beste oplossing voor mij omdat ze zowat de enigste waren die mij op tijd op de locatie konden brengen omdat ze buiten de files om reden, zo kwam ik toch nog op tijd aan op mijn werk en kon ik het dus redden met de deadline, hier ben ik ze zeer dankbaar voor.

 

Het scheelde tijd en ze waren het voordeligst

Ik ben ze zeer dankbaar dat ik toch nog op tijd op mijn werk ben aangekomen en ik maak ook zeer zeker vaker gebruik van hun diensten en dat niet alleen omdat ik op tijd kwam. Ik heb namelijk ontzettend gelachen met de chauffeur en dat is erg prettig zo’n vrolijk begin van de ochtend. Ik vind taxibedrijf De Hart in Den Bosch over het algemeen een zeer professioneel bedrijf en ze leveren overigens nog meer diensten dan alleen taxi’s. Ze hebben bijvoorbeeld ook zakelijke taxi’s waar mijn baas nogal vaak gebruik van maakt als hij een klant mee neemt op een rit naar bijvoorbeeld een restaurant of zakenlocatie.