Rijden in een nieuwe auto, wie houdt er niet van?

Eén van de leukste dingen om voor te sparen is misschien toch wel voor een nieuwe auto. Je gebruikt je auto waarschijnlijk dagelijks, waardoor je wellicht net wat sneller zin krijgt om hem te vervangen voor een nieuwer, mooier of flitsender model. Rijden in een nieuwe auto geeft een bepaald gevoel waar we allemaal wel van kunnen genieten. 

Nieuw of toch tweedehands?

Je kunt op verschillende manieren beslissen om een nieuwe auto te kopen. Ten eerste kun je gewoon een nieuw model bij de dealer kopen. Echter is dit niet zomaar een bedrag en gaan mensen vaak op zoek naar een manier om een nieuwe auto te kunnen kopen voor een wat lagere prijs of voor een betere deal. 

Sowieso is het verstandig om te onderzoeken wat je voor je huidige auto kunt krijgen als je hem inruilt. Hier kun je weer rekening mee houden bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Een oplossing waar de meeste mensen voor gaan, is om een occasion of tweedehands auto te kopen. Hoe ouder de auto is en hoe meer kilometers deze op de teller heeft staan, hoe goedkoper hij is. 

Echter betekent dit niet dat een recentere auto met wat minder kilometers heel duur is. Sowieso is een tweedehands of occasion een stuk goedkoper dan een volledig nieuwe auto. Dit maakt het voor veel meer mensen mogelijk om een auto te kopen die ze mooi vinden. 

Waar koop je ze?

Je kunt op honderden verschillende plekken terecht voor het kopen van een tweedehands auto, zo ook bij Volkswagen Hasselt. Zoals de naam doet vermoeden, is deze garage gespecialiseerd in Volkswagens. Op de website van Volkswagen Hasselt zie je het gehele aanbod in één keer op het scherm. Makkelijk te overzien dus. 

Op de website van Volkswagen Hasselt kun je per auto zien welk model het is en wat het bouwjaar is. Daarnaast zie je wat de kilometerstand is, en of het een benzine of diesel is. Je ziet wat het bedrag zou zijn als je maandelijks betaalt, maar je kunt ook de auto in één keer betalen. Vaak zijn er ook nog extra aanbiedingen te vinden.

Is een Audi Q2 meer wat voor jou?

De Audi Q2 is een auto waar veel mensen van dromen. Met haar prachtige design en afwerking springt deze auto er tussenuit op de weg. De Audi Q2 is een vrij nieuw model, waardoor de prijs wel iets hoger ligt dan voor een auto met een wat ouder bouwjaar. Maar zo zie je maar, ook wat duurdere, nieuwe auto’s kun je tweedehands voor een scherpe prijs aanschaffen!