Rijles in Nijmegen bij Autorijschool Tempo

Tempo

Ben jij opzoek naar rijles in Nijmegen en woon jij zelf in Nijmegen of in omgeving? Zoek dan niet langer door, want jij bent zojuist bij het juiste adres beland als het gaat om rijlessen. Er zijn dan ook erg veel voordelen om rijles te nemen bij Autorijschool Tempo. Deze voordelen kan je bekijken op de website. Na het bezoeken van de website, wil jij geen andere rijschool meer opzoeken. Voor de proefles kan je even bellen op elk moment van de dag en zelfs in het weekend. De proefles is dan ook geheel gratis en vrijblijvend. In de proefles wordt er gekeken hoe jij het doen en kan de rijinstructeur inschatten hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt.

Rijles in Nijmegen

Persoonlijke ervaring met rijles in Nijmegen

Momenteel ben ik aan het lessen bij Autorijschool Tempo. Bij Rijles Nijmegen had een pakket van 35 rijlessen en ik zit nu op de helft. Ik zie nu ook zeker verschil vergeleken met de eerste rijles. Voorheen had ik nooit achter het stuur gezeten en had echt geen idee hoe alles werkte. Ik begon dan ook alleen met sturen en gas te geven en deed mijn rij instructeur het schakel en rem werkt. Na de 2e les moest ik het zelf gaan doen, omdat ik het anders ook niet zelf zou gaan leren. Het ging eerst met een beetje moeite, maar na een paar lessen wist ik precies wat ik moest doen. Het gaat dan nu ook super goed. Ik kan nu de auto in mijn eentje goed beheersen. Er komt natuurlijk ook veel spiegel werk bij kijken, want het is ook belangrijk dat ik rekening houd met het verkeer om mij heen. Ik had het altijd wel erg naar mijn zin tijdens de rijlessen. Alles werd mij dan ook duidelijk uitgelegd en werd dan ook aangesproken op verbeter puntjes.

Rijbewijs

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website. Hier staat alle informatie die je nodig hebt. Voor andere vragen kan je ook altijd even opbellen. Succes alvast!