Tip: motor occasions dealer!

Al een geruime tijd was ik zoekende naar een leuke tweedehands motor voor mijn zoon. Helaas hanteerden vele motorbedrijven zeer hoge prijzen. Totdat ik het internet ging bekijken via het internet kwam ik namelijk terecht op een zeer interessante website genaamd: motor occasions van Gerwen motoren! Bij dit bedrijf had ik de mogelijkheid om uit meer dan tachtig verschillende occasion deals te kijken, daarnaast verkreeg ik ook nog eens over een aankoop bij deze dealer een geweldige garantie. Na het zien van het ruime aanbod ben ik contact gaan opnemen met deze aanbieder. Simpelweg omdat ik het aanbod aan tweedehands motoren samen met mijn zoon wilde gaan bekijken!

 

Een goede dealer

Van het een kwam het ander want een dag later arriveerde wij bij het bedrijf. Samen bekeken wij alle motoren en al vrij snel arriveerde er een personeelslid. Tijdens gesprek stelde hij een aantal vragen over het eventuele budget, over welk merk de voorkeur heeft, welke kleur voorkeur en dergelijke. Aan de hand van onze eisen is het personeelslid de mogelijkheden gaan bekijken. Zodoende raadde hij het ons aan om een Bmw motor te gaan kopen. Mijn zoon vond deze geweldig en dezelfde dag hebben wij de auto gekocht!

 

Een leuke auto voor een mooie prijs

Achteraf gezien is de prijs die ik heb betaald voor de motor heel laag. Het is dan ook echt een koopje waar mijn zoon veel plezier aan beleefd. Dankzij de goede service van deze aanbieder is mijn zoon in voorzien van een prachtige motor, kijk dus snel bij motor occasions!