Trots op mijn Ford pick up raptor!

Ford pick up raptor

Vanaf het moment dat ik de Ford pick up raptor had gezien wist ik het zeker. Dit gaat mijn auto worden!

Ford pick up raptor

Zoektocht op het internet gestart

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om eens flink te gaan sparen. In de tussentijd ben ik al wel druk bezig om te zoeken op het internet naar deze auto hoor. Misschien in de hoop dat ik het elders voordelig kan vinden. Dan zal ik de auto niet laten staan natuurlijk. Tijdens mijn zoektocht op het internet hoopte ik het snel te vinden. Zo kan ik ook een goede prijsindicatie krijgen en weet ik hoe lang ik nog door moet sparen.

Ford pick up raptor

Dé Ford pick up raptor gevonden!

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik veel autogarages gevonden. Echter ben ik op de website van v8supercars.nl terecht gekomen en ook niet meer weggegaan! Bij dit bedrijf zijn de kosten namelijk een stuk aantrekkelijker vergeleken met wat ik elders had gezien. Deze trucks, want zo mag ik het wel noemen, zijn zo geweldig en robuust. Bovendien heb je met deze auto voldoende ruimte om spullen in te doen. Nadat ik dit bedrijf had gezien, heb ik ervoor gekozen om een bezoek te brengen aan de showroom! Tientallen pick ups zien staan waar je gewoonweg spontaan verlief op wordt. Uiteindelijk hebben wij er trouwens wel voor gekozen om bij dit bedrijf onze Ford te kopen.