Van de Wouw Autobedrijf

Service

Wát een uitstekende service kent men bij Van de Wouw Autobedrijf! Wij belden erheen om een auto te huren. Wat een aanbod ook! De medewerkers zijn allereerst vriendelijk, daarnaast dachten ze uitstekend met ons mee. We zochten in elk geval een knappe auto; de onze had het begeven toen we vlakbij ons logeeradres waren.

We gingen onder andere op familiebezoek in Tilburg en twijfelden al of onze eigen auto, een Renault Megane, zou blijven rijden. Er moest nog het een en ander aan onderhoud gebeuren, maar dit familiebezoekje ging even voor. Het ging niet goed met onze geliefde oom. Of het nou uit medeleven was, maar onze auto was twee dagen later weer op en top in orde!

Goed bereikbaar

Een groot voordeel aan Van de Wouw Autobedrijf is hun bereikbaarheid. Op de website staat zelfs een link naar 9292OV.nl Dit bedrijf ligt op loopafstand van een bushalte, waar we dan ook goed gebruik van konden maken. Aangezien onze auto er voor aankomst bij ons logeeradres al mee stopte.

Ook telefonisch en online is Van de Wouw autobedrijf goed te bereiken. Tijdens ons bezoek verwees men al voor een eventueel volgende keer naar de Reserveringspagina op de website. Stel dat het nog eens gebeurt, dan kunnen we ter plekke een auto reserveren. Hopelijk is het voorlopig nog niet aan de orde, maar stel dat we een keer het huis van mijn oom moeten leeghalen, dan weet ík waar ik een grote bus ga huren!