Voordelig en professioneel groenten transport

Al jaren laat ik mijn groentes transporteren door groenten transport Adevliegher. Dat heeft natuurlijk een aantal redenen. Het bedrijf levert namelijk vanaf begin af aan al fantastisch werk. Eigenlijk alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf hebben ze. Namelijk scherpe prijzen, goede service en ze leveren kwaliteit af, dus wat wil je nog meer? Bij dit bedrijf heb ik te allen tijde goede contact. Zowel telefonisch als via de mail. Het is daarom voor ondernemers ook echt een aanrader om gebruik te maken van groenten transport Adevliegher. 

 

Goed personeel

Het is super belangrijk dat het bedrijf beschikt over goed personeel. Dat zorgt er namelijk voor dat je een goede service krijgt. Zo is het personeel van de Adevliegher uitstekende geschoold. Ze volgen met regelmaat nieuwe code 95 cursussen om zo iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk is iedere vrachtwagenchauffeur verplicht om 35 uur nascholing te volgen, maar dit bedrijf zit daar flink boven. Dat is natuurlijk alleen maar beter voor zijn klanten en levert hem op langer termijn alleen maar meer klanten op.

 

Algemene informatie

Het bedrijf heeft een prettige manier van communiceren. Zo is een afspraak een afspraak en daarnaast weten de chauffeurs jou te allen tijde goed te informeren. Zowel over het bedrijf als over productkennis. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de Adevliegher? Neem dan gerust contact op. Dit kan telefonisch en via de mail. Ook kunt u het contactformulier invullen.