Waarom een pechhulp verzekering zo handig is

pechhulp Nederland

De auto staat nog steeds op 1 als vervoersmiddel. Wat je absoluut niet wil is met pech langs de weg komen te staan. Gelukkig word je tegenwoordig snel geholpen, mits je een pechhulp verzekering hebt afgesloten. Bij pech onderweg in Nederland of het buitenland word je voertuig kosteloos (vaak op locatie) gerepareerd. De meeste pechhulp aanbieders bieden een pakket voor Nederland én een pakket voor Europa. Om alle verschillen én premies met elkaar te vergelijken kun je op de volgende pagina pechhulp vergelijken.

Pechhulp Nederland

Met pechhulp Nederland ben je verzekerd bij pech in Nederland. Dit pakket is voor de groep die voornamelijk binnen de Nederlandse grenzen rijdt. Er zijn verschillende aanbieders waar je dit pechhulp pakket kan afsluiten. Deze aanbieders verschillen in prijs en voorwaarden. Daarnaast bieden deze verzekeraars vaak meerdere pakket opties aan en gelden er bijvoorbeeld afwijkende voorwaarden voor vervangend vervoer. Een voorbeeld is woonplaatsservice. Bij sommige pechhulp pakketten is woonplaatsservice niet standaard meegenomen

pechhulp Nederland

Pechhulp Europa

Ga je regelmatig de grens over met je auto of vaak met de auto op vakantie? Dan is een pechhulpverzekering met Europa dekking wellicht interessant. Met pechhulp Europa ben je binnen bijna alle landen in Europa verzekerd. Ook bij dit pakket zijn meerdere verzekeraars die deze verzekering aanbieden tegen verschillende prijzen. Ook factoren zoals woonplaatsservice, hotelservice, pechhulp voor je aanhangwagen of caravan, algemeen dekkingsgebied en vervangend vervoer kunnen afwijken.

Hoe vergelijk ik pechhulp?

Aangezien pechhulp per verzekeraar verschilt en ieder pakket tevens afwijkt, is het waardevol om te vergelijken. Pechhulpvergelijker helpt jou daar graag bij. Met de vergelijkingstabellen kun je op een objectieve manier de pechhulp aanbieders vergelijken. Binnen de vergelijkingstabellen wordt er onderscheid gemaakt tussen  ‘basis’ en ‘compleet’ pakketten. Complete pakketten bieden hogere dekking dan de basis pakketten. Het vergelijken is volledig gratis, snel en 100% onafhankelijk. Verzeker jezelf bij pech onderweg. Vergelijk, sluit af en stap zorgeloos de auto in.