Zij maakte gebruik van deze taxi service hier in Den Haag

Tranen heb ik weer gelaten toen mijn zus weer in de Schiphol taxi stapte die van Den Haag naar Amsterdam reed. Mijn zus heeft tijdens haar studie aan de andere kant van de wereld de liefde van haar leven ontmoet. Ik ben natuurlijk super blij voor haar alleen aan de andere kant ben ik haar zo aan het missen dat ik het soms ook wel eens jammer vind dat zij niet met haar vriend hier in de buurt komt wonen. Maar gelukkig kunnen wij af en toe om de beurt elkaar bezoeken tijdens een vakantie. Alleen het afscheid is meestal niet zo prettig. 

 

Een aan te raden taxibedrijf

Enfin, dit is niet de reden van mijn blog omdat ik zelf geen tijd had om haar naar het vliegveld te brengen heb ik de taxi service denk Haag gebeld, en zij kwamen dan ook keurig op tijd aan met een comfortabele auto (die ik even van dichtbij moest bekijken omdat auto’s nu eenmaal mijn passie is). En dit alles ook nog voor een prima prijs! Wat zo prettig is aan het vertrouwen op dit taxibedrijf is dat zij met de ervaren chauffeurs precies weten waar je moet zijn zodra je naar Schiphol moet gaan. En daarom mag dit bericht eigenlijk niet op mijn site ontbreken omdat dit taxi bedrijf echt is aan te raden, van en naar Den Haag en met de 27/7 service kun je hier echt op vertrouwen.