Zo kies je de ideale auto voor private shortlease

Private shortlease

Overweeg je private shortlease? Slimme keuze. Want ook als particulier kun je prima een auto leasen voor gunstige voorwaarden. Private shortlease voorkomt dat je te lang ergens aan vastzit. Bovendien kun je in veel gevallen zonder vermelding bij BKR een private shortlease overeenkomst afsluiten. Maar hoe kies je nu de ideale auto?

Private shortlease

Het zal je niet ontgaan zijn dat er talloze soorten, merken en types auto’s beschikbaar zijn om te leasen. Als je weinig verstand hebt van auto’s dan kan het slim zijn om een soort checklist voor jezelf op te stellen waarin je uitzoekt wat voor jou belangrijk is.

Formaat van je ideale auto

Het klinkt als een open deur, maar het is belangrijk hoe en met wie jij de auto gebruikt. Zit je geregeld alleen in de auto? Dan hoef je wellicht geen station te leasen. Maar als je regelmatig met anderen rijdt is ruimte een belangrijke factor.

Private shortlease

Wat is je budget?

Weer een open deur en toch beginnen veel mensen met zoeken voor ze een idee hebben van hun maandelijkse budget. Het is niet de bedoeling dat je failliet gaat door het leasen van een auto. Wat kun je maximaal kwijt zijn per maand aan jouw private shortlease en wat zou je graag willen voor die prijs? Als je met een vooraf vastgesteld budget je zoektocht start, voorkom je dat je een overeenkomst afsluit die je eigenlijk niet aan zou moeten gaan.