De Peugeot metropolis rijdt zeer comfortabel

De Peugeot metropolis rijdt zeer comfortabel

Samen met mijn vrouw hebben we nu ongeveer een maand een Peugeot metropolis. Het is eigenlijk een scooter en auto in een en rijd echt grandioos. We zijn er superblij mee en hopen er nog lang plezier van te mogen hebben. Vergeleken een scooter rijd het veel beter, maar is het uiterlijk wel wat minder. Daarbij rijd een Peugeot metropolis nog is veel goedkoper en heeft hij een topsnelheid van 150 km/u wat vrij hoog is. Waar ik nog het meest over te spreken ben ik de comfortabele wegligging van de Peugeot metropolis , want je kan zo eenvoudig bepaalde dingen uitwijken en hij is zo fijn te besturen. Zelfs als je voor een stoplicht staat hoef je niet eens je voeten eraf te doen. De benzine is veel goedkoper bij een Peugeot metropolis dan bij een scooter, tenminste wel bij mijn oude scooter en dat vind ik toch wel fijn! Helemaal omdat hij ook nog eens stukken harder gaat dan mijn oude scooter. Ik heb hem dus nu een maand en ben echt uitstekend geholpen bij het kopen van de metropolis. Ik moest eerst een afspraak maken en toen ik eenmaal daar was aangekomen heb ik zeer professionele informatie gehad en waren ze ook zeer klantvriendelijk wat ik altijd wel belangrijk vind. Ik mocht toen een test ritje maken en daar voelde ik gelijk dat het iets voor mij was. De remmen deden het perfect en het voelde gewoon fijn aan. Ik ben er echt superblij mee dat ik er een heb gekocht en ik zal er spijt van hebben als ik het niet gedaan had. Heel erg bedankt voor jullie hulp bij het kopen van de Peugeot metropolis en veel succes verder. Als ik nog iemand weet die interesse heeft zal ik ze gelijk doorsturen.