Gezocht op Rijles Tiel

Het is van belang dat je een goede rijschool hebt. Ik had al een aantal proeflessen genomen, maar bij geen ene rijschool had ik een goed gevoel. Daar kwam gelukkig wel verandering in. Toen ik een proefles nam bij Rijles Tiel voelde het zeer vertrouwt. De instructeur was erg aardig en stond in voor een grapje. Dat is superbelangrijk. Als een instructeur humor heeft ga je met veel plezier lessen en dat heb je niet als je naast een saaie vrouw of man zit. Gelukkig heb ik het heel erg naar mijn zin gehad bij Rijles Tiel. Ze gingen zeer professioneel te werk en wisten precies wat er nodig was om mij te laten slagen.

 

Echt een aanrader

Met dank aan dit bedrijf heb ik maar 22 lessen nodig gehad voor mijn rijbewijs. Tegenwoordig zie je dat nog zelden. Veel mensen hebben 30-45 lessen nodig om überhaupt een keer op te mogen. Gelukkig heb ik dat niet nodig gehad. Bij dit bedrijf had ik een pakket van 20 lessen waarop ik al korting kreeg. De overige twee lessen waren om nog even de puntjes op de i te zetten. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en ben ze ook heel dankbaar. Kijk voor meer informatie op de website van hun.