Heerlijk dagje uit

Afgelopen week ben ik met mijn werk een dagje uit geweest. Mijn baas vroeg mij om dit te organiseren voor een bepaald budget. Het leek mij een nogal klein budget voor een dagje uit met zoveel personeel. Dus ging ik online kijken wat de mogelijkheden zijn en kwam terecht bij verschillende dingen die ik eigenlijk niet wou maar wel kon betalen met het budget. Tot ik terecht kwam bij bovenstaande website en daar offertes kon vergelijken, ook zoeken ze activiteiten en bedrijven op voor mij en hoef ik dat zelf dus niet te doen. Zo kon ik zien welke activiteit mij het leukste leek en het goedkoopste. Zo hebben we toch nog iets leuks kunnen doen binnen ons budget!

 

Het resultaat was geweldig

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om met z’n allen te gaan paintballen. Dit was echt de beste keuze voor ons omdat ons personeel voornamelijk jong is en wel van zulke activiteiten houdt. We hebben een geweldige middag gehad en iedereen heeft elkaar goed te pakken kunnen nemen, iedereen deed namelijk mee. Het uitje zorgde voor team building omdat iedereen elkaar beter leerde kennen buiten het werk om, wat een hele andere omgeving is en iedereen zich dus anders gedraagt. Het team werkt beter samen door dit uitje en het resultaat is op te merken op de werkvloer, de productiviteit is zelfs omhoog gegaan. Ik schrijf dit blog omdat ik mensen op ideeën wil brengen en om te laten zien dat je met een klein budget meerdere mogelijkheden hebt als je goed zoekt.