Heerlijk zo’n elektrische scooter

Heerlijk zo’n elektrische scooter

Ik heb altijd al een scooter gehad, maar nu is er ook een elektrische scooter. De eerste keer dat ik een elektrische scooter zag, wilde ik al meteen een elektrische scooter hebben. De elektrische scooter hoor je ook gewoon niet aankomen en ik vind het heerlijk als een scooter niet zoveel herrie maakt. Natuurlijk voor de jeugd gaat het erom welke scooter de meeste herrie maakt, maar voor mij niet. Geef mij maar een elektrische scooter die helemaal geen geluid maakt, dan kan ik genieten van wat er om mij heen gebeurt. Een elektrische scooter geeft mij ook de kans om vogels te kunnen zien, zonder dat ik alles weg jaag met de herrie van een normale scooter. Een elektrische scooter is natuurlijk ook wel wat duurder, maar ik heb het er wel voor over. De scooter die ik nu heb is ook wel aan vervanging toe, dus het is ook niet zo heel erg dat ik van scooter verander. Mijn buren zullen er ook wel blij mee zijn, want soms vertrek ik nogal vroeg en ze worden er altijd wakker van. Ik loop nu eerst ook altijd een stuk voordat ik de scooter aan zet. Met de elektrische scooter zullen mijn buren daar geen last meer van hebben. Ik kan niet wachten tot ik mijn elektrische scooter heb, dan kan ik ook weer lekker toeren en nu zonder al die herrie. Wat wel vervelend is aan de elektrische scooter is dat fietsers er soms nog wel van schrikken, omdat zij die dus ook niet aan horen komen en als zo’n elektrische scooter ineens voorbij schiet dan schrik je daar wel van.