Leg alles op beeld vast

dashcam

Hoe vaak komt het niet voor in het verkeer dat er bij een ongeval onenigheid is over de situatie en de gebeurtenis, maar ook wanneer je bijvoorbeeld je auto hebt geparkeerd op een parkeerplaats. Vaak is er geen bewijs van de schade welke is gemaakt, met het gebruik van een dashcam zorg je ervoor dat je altijd bewijs hebt, hoe een ongeluk is gebeurd en wie daar verantwoordelijk voor is. Tegenwoordig zijn er cams die de situatie zowel aan de voor als de achterkant van je auto vastleggen, om alle onzekerheden uit te sluiten.

Bewijs het tegendeel

Wordt je aangehouden door de politie dan is het vaak jouw woord tegen het woord van de agent, vaak verlies je het omdat je geen bewijs hebt van je woorden. Door de beelden te gebruiken als bewijsmateriaal, wanneer er beweerd wordt dat je door rood gereden bent heb je sluitend bewijs. Ook wanneer er plotseling een auto voor je de weg opschiet heb je van de dashcam veel plezier, deze registreert alles voor je op beeld. Zeker wanneer je geen getuigen hebt, komt de cam uitstekend van pas, alles ligt immers vast op beeld als bewijs van de gebeurtenis.

dashcam

Ook om leuke beelden te maken

Natuurlijk hoef je een dashcam niet alleen te gebruiken als bewijsmateriaal bij een probleem of ongeval, wanneer je op vakantie bent en je rijdt door de bergen is dit erg leuk om nog eens terug te kijken. Na de vakantie kun je op deze manier ook leuke herinneringen ophalen van de dingen en ritten die je hebt meegemaakt, op de website van dashcams.eu vind je verschillende soorten en modellen cams voor in de auto. Voor zowel privé als professioneel gebruik, om in de vrachtwagen te gebruiken. Geniet ook van de voordelen van het inbouwen van een cam in je auto.