Zoektocht naar nieuwe ruitenwissers!

Yes, wij hebben een nieuwe auto gekocht!

Heerlijk om hiermee te mogen toeren, echter zijn wij er vorige week achtergekomen dat de ruitenwissers niet bepaald geschikt zijn om er in een regenbui mee te rijden.  Nu dat we gewoonweg geen tijd hebben om terug naar de garage te gaan hoopte ik het enigszins via het internet te verkrijgen. Uiteraard kunnen we hier ook naar de dichtstbijzijnde winkel gaan maar dan weet ik nog niet welke wissers we nodig hebben voor de auto….

Door op het internet te gaan zoeken was ik verbaasd over de hoeveelheid wissers. Een tal van bedrijven bieden deze wissers aan al moet ik zeggen dat het wel enorm verschilt per bedrijf qua merk en prijs.

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Ruitenwissers.com. Dit bedrijf biedt ruitenwissers aan voor een zeer aantrekkelijke lage prijs. Persoonlijk ben ik zeer te spreken over dit bedrijf aangezien wij met onze vorige auto ook bij hun de wissers hebben besteld. Hun verkopen puur het merk Vornitzer™, dit is een greep uit de wissers waar je een lange tijd plezier mee zult beleven. Stevige coating wat erop zit maakt het mogelijk dat je een lange tijd hiermee kan blijven rijden.

Het is immers erg belangrijk om ervoor te zorgen dat de wissers van goede kwaliteit is. Dit scheelt een hoop wanneer je in de regen moet rijden, tevens is het een stukje veiligheid voor jezelf én voor je medeweggebruikers. Het bestellen bij hun op de website verloopt ook erg gemakkelijk! Door vanachter je eigen computer een bestelling te plaatsen en het factuur te voldoen dragen hun de zorg het zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Vanaf de bezorging heb je 15 dagen de tijd om in te zien of dat het geschikte wissers zijn voor je auto of niet. Wanneer dit niet het geval is maken hun het mogelijk om het kosteloos te retourneren!