Auto huren Rotterdam voor Volkswagen liefhebbers

auto huren Rotterdam

Wil jij een auto huren Rotterdam? Een geschikte auto vinden om te huren is een hele klus. Zeker als je – net als ik – het liefste een Volkswagen hebt. Ik heb dan ook een tijdje lopen zoeken naar een passende verhuurder. Na een tijdje zoeken kwam ik op de site van Secuur Autoverhuur uit. Hier hebben ze een aantal handige Volkswagen busjes staan. Ideaal als je op zoek bent naar een betrouwbare auto zoals alleen Volkswagen kan leveren.

Mijn ervaring

Ik heb een erg positieve ervaring gehad met dit bedrijf. Ik werd vriendelijk geholpen en ze konden me goed uitleggen wat ik nodig had. Ik wilde namelijk een aantal spullen vervoeren. Daarvoor was ik op zoek naar een auto. Nadat ik had uitgelegd wat ik precies moest vervoeren, kwamen ze met een voorstel. Ik kon toch beter een busje huren. Gelukkig hadden ze nog een mooi Volkswagen busje staan. Deze was ook nog eens beschikbaar op de dag van mijn voorkeur. Zo gezegd zo gedaan. Ik kon de auto op mijn eigen tijdstip ophalen. Dit ook zonder een creditcard te hebben. Dit blijkt bij een boel auto verhuurbedrijven namelijk wel nodig te zijn. Hier mocht ik ook met pin betalen. Zo hadden ze voldoende identificatie.

Auto in de zonHet rijden

De auto was duidelijk in topconditie. Dit merkte ik door hoe soepel de auto reed. Ook werkte alles gewoon goed, en heb ik nergens problemen mee gehad en ook geen rare geluiden gehoord. Ik heb niet vaak zoveel plezier gehad in spullen vervoeren. Na afloop heb ik nog een blokje om gereden. Ik kon maar moeilijk afscheid nemen van de auto.

Conclusie

Bij terugkomst werd de bus vlot nagekeken en kreeg ik mijn borg terug. Dit ging allemaal net zo makkelijk als ik had verwacht. Na afloop kan ik dan ook niet anders dan dit bedrijf aanbevelen. Ben jij dus op zoek naar een plek voor auto huren Rotterdam? Dan kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen!

Meer weten over Volkswagen? Kijk dan hier.