Waar koop je aangepast voertuig?

Rolstoel auto

Wanneer je zelf in een rolstoel zit of dagelijks iemand in een rolstoel moet vervoeren is aangepast vervoer een absolute must. Er zijn heel wat bedrijven waar je terecht kunt voor het kopen van goed vervoer en daar is Freedom Auto Aanpassingen er één van. Hier kun je kiezen uit aangepast auto’s, bussen, taxi’s en meer. Zo kun je rolstoelgebruikers op een fijne manier vervoeren. Maar ook wanneer je zelf wilt rijden als rolstoelgebruiker zijn er mogelijkheden. Dit kun je allemaal online ontdekken en ervaren bij Freedom Auto Aanpassingen.

Het grote voordeel is dat je geen overhaaste beslissing hoeft te maken. Je kunt hier op je gemak kijken wat in jouw situatie de beste oplossing is. Samen met een adviseur kun je bekijken wat je opties zijn. Zie je een aangepaste auto of rolstoelbus die jou aanspreekt? Dan vraag je eenvoudig een proefrit aan. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

Rolsteol vervoer

Een goede aanpak voor iedere situatie

Iedere situatie is uniek en bij Freedom kun je dan ook terecht voor een gespecialiseerde aanpak. Je hebt de keuze uit heel wat goede auto’s, bussen en taxi’s. Ook bussen voor het vervoer van een scootmobiel zijn er opties. Door te kiezen voor een bus met een rolstoellift is het vervoeren van een rolstoel of scootmobiel een stuk makkelijker. Je kunt kiezen uit tal van automerken die deze oplossingen aanbieden. Samen met je adviseur maak je altijd de beste keus en kies je voor veilig en kwalitatief hoogwaardig vervoer.