Bestelauto huren Haarlem doet u bij Hertz!

Normaal rijdt u niet als privé auto rond in een bestelauto. Maar stel dat u eens een kast of een groot voorwerp moet vervoeren wat niet in uw auto past? Daarom kunt u een Hertz een Bestelauto huren Haarlem! Doordat dit bedrijf een groot wagenpark heeft, zal uw auto altijd klaar staan en heeft u dus een ruime keus en snel vervoer voor uw grote goederen die vervoerd moeten worden. Door het ruime assortiment en grote keuze aan auto’s is er altijd wel een wagen die binnen uw prijsklasse valt. De auto’s worden altijd schoon en volgetankt afgeleverd en bij aflevering word de auto altijd gecontroleerd op schade, als de auto schade heeft dan wordt dit genoteerd worden de papieren afgehandeld.

 

Bij een verhuizing

Verleden jaar ben ik wezen verhuizen naar Haarlem en wilde ik geen verhuisdienst oproepen, daarom heb ik een bestelauto bij Hertz gehuurd zodat ik zelf alle meubilair kon verhuizen. Dit was een hele goedkope oplossing voor mij! Voor de rest vond ik de service die werd verleent ook helemaal prima, de afhandeling en het papier werk. Ik kreeg ook nog een goede uitleg bij de auto en omdat er zoveel auto’s beschikbaar waren, hoefde ik niet te wachten op een auto die vrij kwam. Zo kon ik meteen beginnen met verhuizen en kwam ik niet in de knoop met de data.

 

Aanrader

Door de goede hulp en service ben ik helemaal tevreden over Hertz en kan ik u ook adviseren om een Bestelauto huren Haarlem gewoon eens te bellen wat de opties zijn.