Campers Veldhoven huren voor een goede prijs

campers veldhoven

Vorig jaar heb ik voor het eerst voor naar campers Veldhoven gezocht voor mijn vakantie. Mijn man en ik gaan normaal altijd kamperen met een tent. Dat vinden wij echt heel erg leuk om te doen. Helaas konden wij vorig jaar niet gaan kamperen door de rug van mijn man. Omdat wij echt van de natuur houden, leek een hotel ons niets. Daarom ben ik verder gaan kijken naar andere opties. Toen ik aan het rond zoeken was op het internet, kwam ik opeens op een website terecht van een verhuurbedrijf dat bussen aanbied waarin jij kan slapen. Er ligt gewoon een goed normaal bed in.

Vakantie

Campers Veldhoven was de oplossing

De Campers Veldhoven waren de oplossing van ons probleem. Omdat er een echt bed in zit, kan mijn man daar prima in slapen. Daarnaast is het natuurlijk ideaal om alles zo bij de hand te hebben. De moeite van een tent opzetten wordt hierdoor bespaard. Het leek ons daarom leuk om dit een keer uit te proberen. Ik besloot contact met het bedrijf op te nemen om de opties te bespreken. Een aantal dagen later ging ik samen met mijn man langs bij het bedrijf om de bussen te bekijken. Aangezien wij nog nooit zo’n voertuig van binnen hadden gezien, leek dat ons wel handig.

Vakantie

Het beviel heel erg goed

Mijn man en ik kozen tussen de Campers in Veldhoven de leukste uit. Een vriendelijke medewerker legde uit hoe wij alles konden gebruiken. Een week later reden wij Nederland uit om aan onze reis te beginnen. Het was een heerlijke vakantie geweest en wij hebben echt van de bus genoten. Het is ons zelfs zo goed bevallen, dat wij dit jaar weer een bus willen huren. Wij gaan zeker weer terug naar hetzelfde bedrijf want de service van vorig jaar vonden wij super.