Dashboard camera gekocht!

Ik had het even gehad met asociale bestuurder op de weg! Dagelijks moet ik namelijk een eindje rijden om bij klanten te komen, helaas heb je onderweg veel te maken met agressieve bestuurder die denken dat de weg voor hun alleen is. Zo heb ik al wel eens een ongeluk gehad wat voor mij erg vervelend is, ben afhankelijk van de auto…

Doordat ik een Dashboard camera heb gekocht kon ik dit een stuk gemakkelijker afhandelen bij de verzekering, mits ik natuurlijk een ongeluk krijg. Natuurlijk hoop ik hier geen last meer van te krijgen echter weet je het maar nooit! Het wordt een stuk drukker op de weg waardoor de kans op een ongeluk groot genoeg is.

 

Gemakkelijk te bestellen

Ik was het zat dat ik geen bewijzen had wanneer ik achter het stuur zat. Door hier een Dashboard camera voor te kopen kon ik dit probleem de wereld uit helpen, dit houdt natuurlijk niet in dat ik van deze agressieve bestuurder af was. Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van boardcamera.nl. Dankzij hun is het mogelijk om een camera te bestellen en deze vervolgens te laten bezorgen bij jou thuis! Ik weet in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken dat ik niet meer veilig de weg op kan.