Fiets reparatie in Rotterdam: dit is de beste!

Fiets reparatie Rotterdam

Fiets reparatie RotterdamDeze fiets reparatie in Rotterdam heeft mij ongelofelijk goed geholpen. Door heb kan ik nu weer lekker de weg op. Normaal ga ik namelijk ook op deze manier naar mijn werk, maar dat kon helaas de afgelopen dagen niet. Mijn band was namelijk helemaal lek gegaan. Zelf heb ik hem nog geprobeerd te plakken, maar dat ging echt niet meer. Er zaten zoveel gaten in dat ik hem beter kon laten vervangen. Toen ben ik gaan zoeken naar een bedrijf wat dit voor mij kon gaan doen. Het liefst wilde ik dit zo dicht mogelijk bij huis, want ik moet er toch zelf heen lopen. Uiteindelijk kwam ik uit bij Berkenpeis Tweewielers. Dit zat op loopafstand van mijn woning en ik las er heel veel goede verhalen over.

Weer lekker toeren

Mijn fiets zag er naar de reparatie weer uit als nieuw en daarna ben ik meteen een stukje gaan rijden door Rotterdam. Het ging weer heerlijk soepel en met een stuk minder moeite dan voorheen. De prijs was heel erg goed en ik heb uiteindelijk hele goede onderdelen gekregen. Dit vind ik fijn, want op die manier weet ik dat ik er lang mee ga doen. Neem zeker eens een kijkje op hun website!