Op zoek naar Fietsenwinkel Hulst

Ik was op zoek naar een goede Fietsenwinkel Hulst. Ik moest nieuwe fietsen kopen voor mijn kinderen en voor mezelf, dus ik was hard op zoek naar de juiste fietsenwinkel Hulst. De fietsenwinkel waar ik terecht kwam heet SebasWheels. Dit is een van de leukste, gezelligste en beste fietsenwinkels waar ik ooit een fiets heb gekocht! Aangezien een fiets geen kleine aankoop is, besloot ik dit te doen bij een bedrijf waar er vriendelijk met mij om werd gegaan en waar we ook alle drie een testrondje konden fietsen. Dit kon allemaal en de fietsenmaker was erg vriendelijk.

 

Goede service, normale prijs

Fietsen zijn nou eenmaal duur, dus het is altijd een opgave om deze zo goedkoop mogelijk te kunnen kopen. Ik ging op zoek en bij SebasWheels waren de fietsen normaal geprijsd en was er vriendelijk personeel. De fietsen die ik kocht zijn van goede kwaliteit. Ook mochten de kinderen nog een fietsbel naar keuze uitzoeken voor op de fiets. De kinderen vonden dit natuurlijk erg leuk en ze hebben erg veel plezier van hun fiets. Ze gebruiken de fiets voor van alles. Eerder wilde ze altijd weggebracht worden naar school en sport, maar dit hoeft nu niet meer. Ze fietsen met veel plezier naar school, sport, vrienden en vriendinnetjes en andere dingen. Ook vinden ze het totaal niet erg om op zondag een eindje te gaan fietsen, om vervolgens een stuk door het bos te wandelen. Wat een goede fiets wel niet voor je doet!