De eerste prijs is dus minder uitgerust:

Wat is de prijs van de goedkoopste Camper verkopen? De eerste prijs van de nieuwe is ongeveer 38.000 € voor het lage profiel, 48.000 € voor de wortelstokken en 58.000 € voor het geïntegreerde deel. Zo zijn de configuraties de goedkoopste auto’s in hun klasse!

Over het algemeen behoren de goedkoopste Camper verkopen tot de categorie low profile compact: in onze top 5 goedkoopste auto’s vinden we dan ook de meeste modellen minder dan 6 meter hoog. Als ze goedkoop genoeg zijn voor nieuwe motorfietsen, komt dat ook omdat de uitrusting op deze modellen wordt geleverd. Zo zijn sommige features optioneel, waardoor een goedkope Camper verkopen vaak een prijs zal vinden die vergelijkbaar is met waar de essentials zijn toegevoegd!

Carado V132 / Zonlicht V60:

Om deze categorie te starten zijn er twee zustermerken Carado en Sunlight. De twee modellen worden aangeboden tegen zeer vergelijkbare prijzen vanaf € 38.000 voor de Carado en € 39.000 voor de Sunlight V60. Qua afmetingen liggen deze vrij dicht bij de afmetingen van een vrachtwagen: 6 m breed bij 2,5 m breed. Dit maakt ze compact qua configuratie. Op auto’s van dit formaat is de indeling redelijk: het bed is horizontaal en er is een eenvoudige bank naar de weg gericht.

Itineo Nomad PF600:

Om deze goedkoopste categorie Camper verkopen te sluiten, zoekt u naar het merk Itineo. De fabrikant heeft een interessant assortiment profielen. Met name de één meter lange Nomad PF 600 werd in de etalage gevonden voor een prijs van € 45.000. Hij is uitgerust met een Citroën Jumper 2.2 motor met een vermogen van 140 pk.