Op Parkeerbord.nl vind je het parkeerbord dat je zoekt

Op Parkeerbord.nl vind je een uitgebreid aanbod aan parkeerborden. Deze kunnen voorzien worden van diverse standaardopdrukken maar ook een opdruk naar eigen wens behoort tot de mogelijkheden.

Laat eerst een proefversie maken

Als je een parkeerbord wilt hebben met een speciale tekst of afbeelding kun je het beste eerst contact opnemen met Parkeerbord. Zij kunnen bekijken wat je wilt hebben en maken eerst een proefversie van het gewenste bord. Deze krijg je digitaal toegestuurd waarna jij kunt bepalen of het naar je zin is of dat er eventuele correcties nodig zijn. Als de proef goed bevonden wordt kan het definitieve bord gemaakt worden zodat jij het snel in huis hebt.

Materiaal waarvan het gemaakt is

Het parkeerbord wordt gemaakt van aluminium en de randjes worden netjes afgewerkt. Zo ontstaan er ook geen scherpe randen aan het bord waaraan iemand zich pijn zou kunnen doen. De borden worden voorzien van een speciale coating. Dit gebeurt om te voorkomen dat ze te snel slijten onder de diverse weersomstandigheden.

Bevestigingsmateriaal

Je kunt de borden op diverse manieren bevestigen. Dit kan aan een (lantaarn)paal, muur of hek zijn. Als je het bord nog op een andere plek wilt bevestigen kan altijd eerst gekeken worden wat de mogelijkheden daarvoor zijn. Bij iedere bevestiging hoort ander materiaal. Dit kun je er ook meteen bijkopen, alsmede een paal indien nodig. De palen zijn in verschillende lengtes te koop en zijn ook van aluminium gemaakt.

Bijbehorende palen

Wat voor de palen geldt, geldt ook voor de borden zelf. Deze worden geleverd in verschillende formaten waarbij doorgaans gekozen wordt voor een bord van 60 bij 20 centimeter maar andere maten zijn ook mogelijk. Als je wilt weten welke dit zijn kijk je het beste even op de website.