Verkoop uw auto particulier online in 6 stappen

Uw auto verkopen particulier in 6 stappen, klinkt dat ongelooflijk? Toch is het de werkelijkheid en daarbij is het ook nog eens hartstikke veilig en eenvoudig. Bynco garandeert dat ook u uw auto online kunt verkopen in 6 stappen. Gewoon vanuit uw luie stoel.

Auto aanmelden

Auto verkopen particulier begint met het aanmelden van je auto via het invullen van het kenteken. Daarna ontvangt u gratis een betrouwbare indicatie van de waarde. Let op, dit is niet de definitieve verkoopprijs.

Onafhankelijk keuringsrapport door expert

Een onafhankelijke expert komt thuis langs om de auto te inspecteren en goede foto’s te maken die later gebruikt worden voor advertenties. Dit is niet gratis, maar het bedrag van 150 euro dat u hiervoor betaald verdient u gemakkelijk terug.

Definitieve waardebepaling

Samen met Bynco wordt aan de hand van het rapport een definitieve waardebepaling gemaakt. U kunt kiezen of u de auto voor deze prijs wil verkopen of toch op een andere manier. Het keuringsrapport mag u sowieso houden. Auto verkopen particulier kan dan elders maar wel met een rapport dat de auto 100% in orde is.

Adverteren

Vanaf dit moment kunt u het werk overlaten aan Bynco. Zij plaatsen advertenties met foto’s op sites waar zich veel potentiële kopers bevinden. Zij kunnen de auto bekijken via de gemaakte foto’s en meer informatie opvragen via Bynco. Zo heeft u gegarandeerd geen handelaren aan de telefoon of vreemden aan de deur.

Verkoopafspraak

Wanneer zich een serieuze koper meldt wordt via Bynco een verkoopafspraak gemaakt op de tijd die u uitkomt. Dat kan thuis of bij één van de 750 kentekenloketten. Lastige onderhandelingen zijn er niet, want de prijs ligt vast.

Afhandeling

De afhandeling van de administratie doet u zelf samen met de koper. Het geld wordt geparkeerd op een veilige tussenrekening en wanneer iedereen akkoord is wordt het bedrag overgeboekt naar de verkoper.